Olipas taas viikonloppu. En oikeesti tehny mitään kiinnostavaa, kirjeitä kirjottelin ja sitte sunnuntaina mentii perheen kanssa hohtokeilaamaan. Mietin kyllä kaikkee aika paljon viikonloppuna mm. sitä että sitten kun meen sinne Losiin että tuunko takasin vai en? jos totta puhutaan, tahtoisin jäädä, mutta sitte kaikki mun kaverit ja perhe on täällä suomessa ku en mä niistäkään haluu luopua.. no jaa, se on sen ajan murhe.

Näin muuten tässä pari päivää sitten tähdenlennon, aluks luulin et se on ufo (xD) mutta sitte katoin et se oliki tähdenlento, koska lentokone se ei voinu olla koska on se lentokielto sen Islannin tulivuoren takia, ja se oli kyllä ihan liian pieni lentokoneeksi. En kyllä tiiä uskonko siihen toivomus hommaan mutta päätin kokeilla! no mut tää toivomus toteutuu (jos toteutuu) kyllä vasta joskus tulevaisuudessa :) et sen puoleen.

Pistettiin muuten työhakemus pariin eri paikkaan viime viikolla joten tässä sitä toivotaan että edes joku ottais yhteyttä.. eniten toivon siitä valokuvaus studiosta et ne ottais yhteyttä mutta saa nähä :) hehe, vielä olis tällä viikolla tarkotus ettiä pari paikkaa minne laittaa hakemus, jos löytyis joku hyvä paikka, ja nyt voisinki mennä jatkamaan sitä ettimistä että näin! take care, chao! 

I believe in nothing not the end and not the start
I believe in nothing not the earth and not the stars
I believe in nothing not the day or not the dark
I believe in nothing not but the beating of our hearts
I believe in nothing not 100 suns until we part
I believe in nothing not not in sin and not in God
I believe in nothing not not in peace and not in war
I believe in nothing not but the
truth in who we are